Fără categorie

Îmbrăcămintea de protecţie Husqvarna

lazy husqvarna buzau livrare online produse drujba lama ulei ieftin

La Husqvarna, ne-am’ străduit să aflăm ce defineşte confortul în activităţile forestiere şi de tăiere profesionale, modul în care acesta poate fi îmbunătăţit şi ce tip de confort este necesar în fiecare moment al zilei dvs. de lucru.

Materialele utilizate în hainele de protecţie Husqvarna au fost dezvoltate sau selectate manual de noi, fiind supuse mai multor teste în laborator şi în pădure, pentru a ne asigura că îşi îndeplinesc rolul.

H420 0391 husqvarna buzau livrare online produse drujba lama ulei ieftin

Cordura® Reflex

Acest material asigură rezistenţa la uzură şi la rupere, necesară în zonele cele mai expuse. Firul reflectorizant din ţesătură asigură o vizibilitate înaltă în condiţii de întuneric sau lumină scăzută. Disponibil în gama noastră Technical Extreme.

Greutate: 335 g/m2. Material: 100 % Poliamidă.

Cordura® Striat

O ţesătură care asigură rezistenţa necesară pentru zonele expuse la uzură şi la rupere. Înveliş interior, pentru o impermeabilitate mai bună la apă. Disponibil în gama noastră Technical Extreme.

Greutate: 225 g/m2. Material: 100 % Poliamidă.

Întindere de tip pană

Materialul nostru cel mai uşor, cu întindere în 2 moduri. Utilizat pentru zone care necesită flexibilitate înaltă. Asigură libertate de mişcare şi confort sporit. Disponibil în gama noastră Technical Extreme.

Greutate: 185 g/m2. Material: 66% Poliester / 34% Elastan.

Întindere şi greutate redusă

Acest material uşor, cu întindere în 4 moduri, se extinde în toate direcţiile, atât pe lăţime, cât şi pe lungime. Acest material permite respiraţia şi combină flexibilitatea excepţională cu confortul maxim. Disponibil în gama noastră Technical Extreme.

Greutate: 190 g/m2. Material: 88% Poliester (14% Poliester Coolmax®) / 12% Elastan (Lycra®).

H420 0414 husqvarna buzau livrare online produse drujba lama ulei ieftin

Aramide Mélange

O compoziţie fibroasă, care combină fibrele de Kevlar® rezistente la abraziune cu fibrele Cordura® rezistente la uzură, având ca rezultat un material dur, perfect pentru întărirea zonelor expuse. Disponibil în gama noastră Technical.

Greutate: 240 g/m2. Material: 45% Cordura® / 30% Poliamidă / 25% Kevlar®.

Întindere confortabilă

Un material cu întindere în 4 moduri, care se extinde în toate direcţiile, atât pe lăţime, cât şi pe lungime. Acest material permite respiraţia şi combină flexibilitatea excelentă cu un confort remarcabil, în scopul obţinerii unei mobilităţi excepţionale. Disponibil în gama noastră Technical.

Greutate: 235 g/m2. Material: 92% Poliester / 8% Lycra®.

Cordura® Heavy

Utilizat pentru cele mai expuse zone ale hainelor, de exemplu pentru manşetele de la glezne şi de la încheieturile mâinilor. Cordura® Heavy prezintă un finisaj din Teflon® care menţine la distanţă apa, uleiul şi petele. Disponibil în gamele noastre Funcţional şi Technical.

Greutate: 220 g/m2. Material: 100 % Cordura®.

H420 0439 husqvarna buzau livrare online produse drujba lama ulei ieftin

Cordura® Light

Acest material asigură funcţionalitate înaltă şi confort excepţional. Disponibil în gama noastră Funcţional.

Greutate: 175 g/m2. Material: 100 % Cordura®.

Micro-poliester

Un material ţesut simplu, cu aspect moale. Rezistenţă înaltă la rupere, întindere şi pete. Disponibil în gama noastră Funcţional.

Greutate: 190 g/m2. Material: 100% Poliester.

Workwear Twill

Un material robust, ţesut în diagonală, cu rezistenţă înaltă la rupere, întindere şi pete, pentru haine de lucru de încredere. Disponibil în gama noastră Clasic.

Greutate: 270 g/m2. Material: 65% Poliester / 35% bumbac.

Workwear Twill Shiny

Asemănător cu Workwear Twill obişnuit, varianta Shiny este un material de încredere pentru haine de lucru. Este rezistent la rupere, întindere şi pete, iar firul lucios din ţesătură creează o prezenţă atrăgătoare. Disponibil în gama noastră Clasic.

Greutate: 240 g/m2. Material: 70 % Poliester / 30 % bumbac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *